Senior 17-97 år.

Opdatering 7/11 -21:

Juleafslutning afholdes torsdag d. 16/11 2021 – Husk at sætte kryds i kalenderen, det bliver hyl!

Vanen tro starter vi kl. 19 med en gang double, hvor makker findes ved lodtrækning, og efter et hurtigt bad vil Winnie servere noget lækkert i cafeteriet – klubben gi´r, måske endda også en øl/vand eller to.

Husk at tilmelde jer hos Winnie, når I ser opslaget i hallen fra 25/11.

Velkommen til sæsonen .

Vi er kommet godt i gang, og antallet af seniorspillere synes umiddelbart uændret. Der er stadig nogle få ledige baner, både mandag og torsdag – kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne, hvis det skulle have interesse.

Igen i år sælges SteinP fjerbolde til ca. halv pris – 150,- kr. Boldene sælges ved selvbetjening – se hvordan på opslaget på fugtskabet ved væggen i hallens fjerneste højre hjørne.

Om fugtskabet: Når fjerboldene opbevares i skabet ved konstant fugtighed, øges holdbarheden markant. Husk at fjerne propperne i begge ender af boldrøret.

Husk også at skrive navn på dit rør (med den røde tusch, der ligger i skabet)

Sæsonen løber frem til udgangen af marts.