Junior 6-16 år.

Hej juniorspillere! Velkommen til sæson 2021-2022

Som du kan se under fanen “Sæsonstart” mødes vi i hallen mandag den 6. september 2021. Der er trænere til stede fra kl. 15.30 til 18.30. Kom, når du kan – der vil løbende blive informeret om planerne for sæsonen.

Trænerne er som sidste år Vicki, Søren, Jens og Viggo – fra oktober få vi desuden hjælp af Andreas Post, som de fleste nok kender fra hallen – velkommen til Andreas.

Spillerne vil blive delt op på to hold.

1. hold – U13, begyndere og let øvede – træner mandag 15.30-17.00.

2. hold – U16 og øvede – træner mandag 17.00-18.30.

Vi satser igen på en løbende turnering om klubmesterskabet for hvert hold – det plejer at blive MEGET spændende!

Sæsonen slutter sidste mandag i marts 2022 – men vi har mange sjove og hyggelige timer foran os inden da.

Vi ses mandag den 6. september – tag endelig ketcher med, hvis du har en. (Ellers har klubben nogle låne-ketchere.)