Junior 6-16 år.

2/9 -20: Nyt vedr. juniortræning:

På grund af nye udbrud af coronasmitte i kommunen, kan vi ikke være så mange i hallen samtidig. Derfor inddeles spillerne allerede fra opstarten nu på mandag d. 7/9 således:

Alle under 12 år træner kl. 15.30-17.00.

Alle, der er fyldt 12 år, træner kl. 17.00-18.30.

Medbring om muligt selv håndsprit og egen ketcher (kan dog lånes i hallen)

Mød omklædt og tag bad hjemme. Bortset fra disse tiltag vil vi stadig bestræbe os på, at vi skal have det sjovt sammen – bare med lidt større afstand. Vi ses på mandag!

Hej juniorspillere! Velkommen til sæson 2020-2021.

Som du kan se under fanen “Sæsonstart” mødes vi i hallen mandag den 7. september 2020. Der er trænere til stede fra kl. 15.30 til 18.30. Kom, når du kan – der vil løbende blive informeret om planerne for sæsonen.

Trænerne er som sidste år Vicki, Søren, Jens og Viggo – fra oktober få vi desuden hjælp af Rasmus Post, der selv er juniorspiller.

Spillerne vil blive delt op på to hold. 1. hold træner mandag 15.30-17.00, 2. hold træner mandag 17.00-18.30. Jens og Viggo er træner for 1. hold, Søren og Vicki er træner for 2. hold.

Vi har stadig til gode at finde ud af, hvor 1., 2. og 3. præmierne i sidste års klubturnering skal placeres, og det tegner vildt spændende!

Sæsonen slutter sidste mandag i marts 2021 – men vi har mange sjove og hyggelige timer foran os inden da.

Vi ses mandag den 7. september – tag endelig ketcher med, hvis du har en. (Ellers har klubben nogle låne-ketchere.)