Sæsonstart 2020

Corona virus satte desværre en tidlig stopper for sæson 2019-2020 allerede første uge i marts – øv.

Derfor er det ekstra glædeligt at kunne annoncere, at sæson 2020-2021 skydes i gang fra september, med første spilledag torsdag den 3.

TILMELDING sker som vanligt ved personligt fremmøde i hallen TIRSDAG DEN 25. AUGUST 2020.

“Gamle” medlemmer, der ønsker at leje samme bane samme tid som sidste sæson, møder fra kl. 19.00 til 19.30. Nye medlemmer møder fra kl. 19.30 til 20.00.

Klubbens kasserer og øvrige bestyrelsesmedlemmer vil byde velkommen og modtage betaling for baneleje. Priserne er uændrede, fra kr. 600,- til 1400,-

BEMÆRK ændret betalingsmåde: Alle beløb bedes indbetalt pr. Mobilepay ved tilmeldingen.

Spilledagene for senior er som altid mandag og torsdag aften.

OPSTART FOR JUNIOR-SPILLERNE:

Juniorafdelingen (6-16 år) starter ligeledes fra september. Der trænes om mandagen, dvs., at første træningsdag er mandag den 7. september.

Viggo byder velkommen i hallen fra kl. 15.30. Frem til kl. 18.30 vil der løbende blive informeret om det planlagte forløb for sæsonen, og trænerstaben vil blive præsenteret.

Allerede fra mandag den 14. vil spillerne blive inddelt i to hold, hvor første hold (nybegyndere samt spillere under 12 år) træner fra kl. 15.30 – 17.00, mens de ældre (og øvede) træner fra kl. 17.00 – 18.30. (Der kan ske omplacering efter aftale undervejs i sæsonen.)

Husk: Pga. den tidlige nedlukning nåede vi ikke at spille de sidste kampe i klubmesterskabet – de spilles i stedet i starten af den nye sæson. Pokalerne ER indkøbt!

VI SES!