Senior

Mere end 40 glade motionister til juleafslutning!

Juleafslutningen 2018

blev et gedigent tilløbsstykke, hvor 43 medlemmer i julehumør mødte op i hallen, hvor der – med flyvende udskiftninger – blev spillet igennem indtil kl. 20.30.

Efter et hurtigt bad havde Jesper og Anja dækket op i mødesalen med en lækker juleanretning. Bestyrelsen havde valgt at lade klubben sponsere maden, hvilket der ikke blev protesteret over under måltidet. Så må vi se, om nogen rynker bryn, når der skal aflægges regnskab til generalforsamlingen sidst i marts..

Første spilledag i 2019 bliver torsdag den 3. januar. Vi ses!

Ny opdatering 14. nov. 2018:

Hej seniorer! Så er sæsonen kommet godt i gang, og næsten alle baner er udlejet (undtagen den sene time kl. 21-22)

Det forlyder dog, at de to Pay&Play baner om torsdagen kl. 20-22 kun har været sparsomt benyttet.  Nu slutter fodboldsæsonen, så det må være oplagt for fodboldspillerne at vedligeholde den hårdt tilkæmpede kanonform ved at spille badminton her i vinterhalvåret – kom glad – der er (endnu) god plads til jer!

JULEAFSLUTNING afholdes mandag den 17. december.  Vi mødes som vi plejer kl. 19.00 til 1½ times sjov badminton med partnerbytte, hvorefter klubben vil være vært ved en let anretning i cafeteriet. Vi håber på talstærkt fremmøde!

Bolde: Husk, der kan stadig købes SteinP fjerbolde til ca. halv pris, kr. 150/rør. Henvendelse i cafeteriet. Husk også, at boldene kan opbevares i fugtskab i hallen – så holder boldene 5-6 gange længere!

SENIOR:Sæsonstart MANDAG D. 3. SEPTEMBER 2018. Træningsdage mandage og torsdage kl. 19.00-22.00.

Tilmelding/ledige baner:

Tilmelding blev afholdt i tirsdags d. 28/8 i hallens cafeteria, hvor næsten alle “de gamle” spillere gen-bookede deres tider, men hvor vi heldigvis også kunne byde velkommen til nye ansigter.

Der er dog stadig enkelte baner, der ikke er udlejet:

Om mandagen: To baner ledige kl. 19-20, tre baner ledige kl. 21-22.

Om torsdagen: En bane ledig kl. 19-20, en bane ledig kl. 20-21 og tre baner ledige kl. 21-22.

Banerne udlejes efter “først til mølle-princippet” – tilmelding her på siden i “Kommentarer” eller på mail til adressen: badminton@nrsnede-badmintonklub.dk

Kontingent/baneleje uændret: 1.400,- kr. for en bane i tidsrummet kl. 19-21, og kr. 600,- for en bane kl. 21-22.

Pay&Play: Torsdage kl. 20-22 kan både medlemmer og andre møde op i hallen og spille på de baner, der er reserveret til “Pay& Play”. Det koster en flad tyver pr. spiller – betaling forud hos personalet i cafeteriet.