Senior

SENIOR: Sæsonstart MANDAG D. 3. SEPTEMBER 2018. Træningsdage mandage og torsdage kl. 19.00-22.00.

Tilmelding/ledige baner:

Tilmelding blev afholdt i tirsdags d. 28/8 i hallens cafeteria, hvor næsten alle “de gamle” spillere gen-bookede deres tider, men hvor vi heldigvis også kunne byde velkommen til nye ansigter.

Der er dog stadig enkelte baner, der ikke er udlejet:

Om mandagen: To baner ledige kl. 19-20, tre baner ledige kl. 21-22.

Om torsdagen: En bane ledig kl. 19-20, en bane ledig kl. 20-21 og tre baner ledige kl. 21-22.

Banerne udlejes efter “først til mølle-princippet” – tilmelding her på siden i “Kommentarer” eller på mail til adressen: badminton@nrsnede-badmintonklub.dk

Kontingent/baneleje uændret: 1.400,- kr. for en bane i tidsrummet kl. 19-21, og kr. 600,- for en bane kl. 21-22.

Pay&Play: Torsdage kl. 20-22 kan både medlemmer og andre møde op i hallen og spille på de baner, der er reserveret til “Pay& Play”. Det koster en flad tyver pr. spiller – betaling forud hos personalet i cafeteriet.