Tennis oplysninger

Tennis startede op i maj og fortsætter, så længe vejret tillader – nærmere info ved henvendelse til Niels Jørn (se kontaktoplysninger under “Bestyrelsen”.

Banen ligger som bekendt bag NSG´s klubhus på Højtoftegade, ud mod Horsensvej. Den blev i 2017 omlagt, så der spilles nord-syd. (Tidligere spilledes øst-vest, hvilket gav udfordringer ved lav aften- eller morgensol.)

Som noget nyt er der fra sæsonåbningen i 2018 også anlagt en petanque-bane indenfor hegnet – det er skægt! Prøv det!

Vi håber at tiltrække MANGE nye tennisspillere, og  har derfor indført “Pay & Play”, så man kan leje banen en time for et symbolsk beløb. Interesserede kan henvende sig til klubbens “tennis-tovholder” Niels Jørn, eller kasserer Helle Antonsen – se kontaktinfo under “Bestyrelsen”. Ønsker du at blive medlem i tennisafdelingen, kan vi tilbyde fuldt medlemsskab for 350,- kr. for hele sæsonen. Medlemsskab giver fri adgang til banen, når den ellers er ledig. Hvor ellers i landet kan du spille tennis i en hel sæson for 350,- kr..??